Köpevillkor

Frakt

Vi skickar med DHL Servicepoint. Lägsta fraktkostnad är 59 kr. Frakten räknas ut vid beställning. Frakt för ett par skor eller stövlar i Stockholmstrakten kostar ca 59 kr.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms.
Vid beställning av flera krukor be alltid om offert.
Du betalar när Du fått leverans, faktura 10 dagar.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar.
I Ditt meddelande till oss måste det klart framgå att Du ångrar Dig. Ångerfristen börjar löpa den dag Du tog emot varan.
När Du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när Du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att Du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service

Om inte annat anges, gäller garantier och service enligt svensk konsumentköplag.

Leveranstid

Om vara ej finns i lager meddelar vi beräknad leveranstid via epost. Leveranstid för lagervara är normalt inom 5 arbetsdagar.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera Dig kostnader för returfrakt samt en expeditionsavgift. Expeditionsavgiften är för närvarande 150 kr.

Returer

Returer sker på Din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.
När Du utnyttjat Din ångerrätt ska Du sända eller lämna tillbaka varan till oss.
Alla returer skickas till vårt lager:
Drevvikens Trädgårdstjänst
Konvaljebacken 6, 142 64 Trångsund

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om Du utnyttjat Din ångerrätt, betala tillbaka vad Du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när Du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.